[INFO] Uskoro počinju castinzi za Lice Godine Crne Gore 2013.

Lice Godine Crne Gore 2013.

THE LOOK OF THE YEAR, prvi i najpoznatiji svijetski izbor za LICE GODINE, putem kojeg su otkriveni mnogi svijetski top modeli, tradicionalno se održava i ove godine. Casting će biti održani 13, jula u Budv.i

The Look of the Year se organizuje svake godine u preko 40 zemalja svijeta, a i ove godine učesvuju Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina kroz manifestaciju LICE GODINE 2013.

Sljedeći krug castinga održava se u Crnoj Gori, gdje se biraju finalistikinje koje će ponosno predstavljati svoju zemlju na velikom finalu izbora za Lice godine.

Lice Godine Crne Gore 2013.

Četiri finalistkinje iz svake države učestvovat će na velikom i glamuroznom regionalnom finalu koje će se održati 20. jula. Tom prilikom, eminentni i stručni žiri će izabrati po jednu predstavnicu iz svake od ovogodišnjih četiri države učesnice, koje će dobiti veliku čast da predstavljaju svoje zemlje na svijetskom finalu koje će se održati 31. avgusta na Taormini, na Siciliji u vrtovima Naksosa, na sceni prelijepog antičkog teatra, pod vedrim nebom. Ovaj spektakl u italijanskoj produkciji, u kojem će učestvovati poznate muzičke zvijezde kao i najprestižnije modne kuće, prenosit će svi svijetski mediji.

Sve zainteresirane djevojke mogu se prijaviti dolaskom na casting koji če se održati u Crnoj Gori.

Dođi i postani Lice godine!

official website: www.licegodine.com
facebook: facebook.com/LiceGodineOffice
youtube: youtube.com/user/LiceGodine
twitter: twitter.com/licegodine
google+: plus.google.com/u/0/114345814403645156437