[FOTO] LICE GODINE SRBIJE 2013: Održan veliki casting u Beogradu

Regionalno finale izbora Look of the year ili LICE GODINE počelo je danas prvim kastingom u Beogradu, održanom ispred TC Ušće. Mnoštvo mladih uživalo je u popodnevnom suncu i muzici Naxi radija, ali na Naxi plaži našle su se i lepe, mlade i visoke devojke, sve sa željom da postanu Top Modeli i Lice godine i tako odu u Taorminu, 31. avgusta na veliko svetsko finale, koje im obezbeđuje karijeru uspešnog modela.
LICE GODINE SRBIJE 2013. Casting u Beogradu

Njihova lepota, šarm i osobenost bila je pod stručnim okom naše uvene manekenke Jelene Ivanović, koja danas vodi uspešne karijere mnogih modela i ija je agencija Model Scouting Office dobila licencu za ovaj prestižni izbor u regionu. Predstavilo se preko pedeset prelepih devojaka, a koja će od njih doći do finala koje će se održati 20. jula, videćemo u direktnom prenosu televizije Pink, kada će im se pridržiti i pobednice iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

LICE GODINE SRBIJE 2013. Casting u Beogradu
LICE GODINE SRBIJE 2013. Casting u Beogradu

U žiriju danas, pored Jelene, bila je legenda naše modne scene, Jelena Mladenović, kao i kreativni direktor SuperStar agencije, koorganizatora ove sjajne manifestacije, Goga Grubješić.

LICE GODINE SRBIJE 2013. Casting u Beogradu
LICE GODINE SRBIJE 2013. Casting u Beogradu

Kasting je krenuo dalje iz Beograda, a sve devojke koje nisu bile u mogućnosti da se predstave danas, mogu iskoristiti svoju šansu i poslati fotografije na licegodine@licegodine.com ili doći na kastinge u druge gradove Srbije:
 
29. jun – SUBOTICA – kafe Borsalino – 12h
29. jun – NOVI SAD – klub Dva anđela – 18h
30. jun – NIŠ – Forum shopping centar – 12h
30. jun – KRAGUJEVAC – Hotel Kragujevac – 17h

DOĐI NA KASTING ZA LICE GODINE! MOŽDA BAŠ TI POSTANEŠ LICE GODINE SVETA! OVO JE TVOJA ŠANSA! Više informacija na www.licegodine.com , kao i na našoj fb stranici. Organizatori: modna agencija Model Scouting Office i event agencija SuperStar Worldwide.