[INFO] POBJEDILI SMO NA SVJETSKOM IZBORU ZA LICE GODINE 2013!

LICE-GODINE-2015---home-picture-kim-losamovicPOBJEDILI SMO NA SVJETKOM IZBORU ZA LICE GODINE 2013!

Na velikom svjetskom finalu održanom 31. 9. u Taromini na Siciliji, titulu najbolje ponjela je 18-togodišnja djevojka iz Hrvatske – Kim Kosanović, odabrana na regionalnom natječaju u Beogradu u organizaciji modne agencije Model Scouting Office.

Na prelepoj sceni antičkog kazališta u Taormini, rustičnom sicilijanskom gradiću i poznatom turističkom mjestu, održan je modni spektakl The Look of the Year. Ovo nije samo odabir budućih top modela već i uvaženi modni događaj koji promoviše modu i nagrađuje modne stvaraoce.

Scena je izgledala nestvarno, scenografiju su činile zidine teatra pod otvorenim nebom a manekenke koje su došle iz preko 40 zemalja sveta nosile su velelepne kreacije visoke mode, aktuelnih pret a porte trendova, ali i talentovanih mladih dizajnera. Program je vodila atraktivna voditeljka Jessica Polsky a muzičke numere izvodile su aktuelne italijanske zvezde Paolo Meneguzzi i Michel Altieri, koji su specijalno za ovu priliku doleteli iz New Yorka i Londona gde žive i produciraju svoje albume.

Naše devojke su blistale na sceni! Srbiju je predstavljala Katarina Milosavljević, Crnu Goru Maja Čukić, Bosnu i Hercegovinu Jovana Gajić, a Hrvatsku Kim Kosanović. Nastupale su na revijama Enrico Coverija, Marelle Ferere, Chiare Boni. Nije što su naše, ali su zaista bile najlepše, a najbližu konkurencuju pravile su im Poljakinja, Ukrainka i Italijanka.

Ucešće na ovom prestižnom događaju devojkama je omogućila agencija Model Scouting Office koju predvodi Jelena Ivanović, modni agent i nosilac licence za LICE GODINE u zemljama našeg regiona. U pratnji Jelene devojke su otputovale na Siciliju gde su imale trodnevne pripreme u Sheraton hotelu, u Kataniji. Uvežbavale su svoj nastup, fotografisale se, snimile brojne intervjue, ali i iskusile zajednički život modela. Susrele su se brojne nacionalnosti i kulture, kao i različiti tipovi lepote, a sve pod budnim okom kreatora, fotografa, casting direktora i modnih agenata.

Svetsku pobedu i titulu najlepše žene sveta ponela je KIM KOSANOVIĆ iz Zagreba, manekenka agencije Talia Model koje je predstavništvo agencije Model Scouting Office za Hrvatsku. Osamnaestogodisnja Kim našla se pod bljeskom fotoaparata brojnih reportera koji su pohitali na scenu da snime svetko Lice Godine. I ako je novo lice, Kim se odlično snašla i sa velikim osmehom pozirala i primala čestitke. Ova pobeda donela joj je veliku medijsku pažnju, a njene fotigrafije i intervjue objavili su i preneli svi svetki mediji.

Model Scouting Office uz podršku P.R. agencije Superstar Worldwide nastavlja potragu za Novim Licima u zemljama regiona, u želji da se novim licima pruži šansa da postignu svetku medijsku slavu i internacionanu modnu karijeru.