[ПРЕС] Манекенката Наталија Стојаноска избрана за македонска претставничка на The Look Of The Year

Манекенката Наталија Стојаноска избрана за македонска претставничка на The Look Of The Year Медиј: Stylist.mk
Назив: Манекенката Наталија Стојаноска избрана за македонска претставничка на The Look Of The Year
Датум: 2.12.2014. 11:43
Повеќе може да се види тука.

 
Манекенката Наталија Стојаноска избрана за македонска претставничка на The Look Of The Year

Повеќе може да се види тука.