[ПРЕС] Наталија Стојаноска е Лице на годината за Македонија

Наталија Стојаноска е Лице на годината за Македонија Медиј: МакМода
Назив: Наталија Стојаноска е Лице на годината за Македонија
Датум: 2.12.2014. 12:46
Повеќе може да се види тука.

 
Наталија Стојаноска е Лице на годината за Македонија

Повеќе може да се види тука.