[ПРЕС] Наталија Стојаноска е Лице на годината за Македонија

Наталија Стојаноска е Лице на годината за Македонија Медиј: Press24
Назив: Наталија Стојаноска е Лице на годината за Македонија
Датум: 3.12.2014. 13:52
Повеќе може да се види тука.

 
Наталија Стојаноска е Лице на годината за Македонија

Повеќе може да се види тука.