[VIDEO] Lice Godine 2014. | Gostovanje regionalnih pobednica na TV PINK

Lice Godine 2014. | Gostovanje regionalnih pobednica na TV Pink Gostovanje pobednica izbora za Lice Godine 2014. u jutarnjem programu TV Pink “Dobro jutro! Jovana i Srđan”, zajedno sa Jelenom Ivanović, direktorkom modne agencije Model Scouting Office, koja je ujedno i vlasnik regionalne licence za izbor Lice Godine / The Look Of The Year za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hecegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Sloveniju.

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu, u nedelju 30. novembra, održano je regionalno super finale izbora za LICE GODINE 2014. Bila je to prava modna predstava u kojoj su glavne uloge bile budući top modeli. Održano je regionalno finale ovog najpriznatijeg izbora za novo lice godine – The Look of the Year , koji finalistkinjama pruža mogućnost svetske karijere, a o čijoj budućnosti pažljivo brine agencija Model Scouting Office na čelu sa našom proslavljenom manekenkom Jelenom Ivanović.
 

LICE GODINE je jedinstveni modni događaj koji objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Makedoniju, svojim atraktivnim sadržajem i velikim medijskim interesovanjem.

Nakon mnogobrojnih kastinga, održanih u svim većim gradovima u regionu, izabrano je 18 prelepih devojaka (po 3 iz svake države), koje su se predstavile cenjenim gostima i eminentnom žiriju, noseći 4 ekskluzivne revije. Svoje kolekcije predstavili su: Ana Šekularac, Darko Kostić, brend Morfium, kao i specijalna gošća iz Hrvatske Ivona Martinko.

Nakon predstavljanja fantastičnih kolekcija, stručni žiri, sačinjen od najeminentnijih ličnosti iz sveta mode i show biznisa: Snežana Dakić, Nevena Božović, Jelisaveta Orašanin, Dragan Vurdelja, Miša Obradović, Zorana Kostić Obradović, Ašok Murti, Jelena Blečić, Filip Maksimović, Goga Grubješić, kao i gostiju iz inostranstva: modni agent iz Pariza i modne agentkinje iz Milana, predstavnici čuvenog WOMEN Managamenta.

Izabrane su za:

Lice Godine Srbije 2014. – Maja Daničić
Lice Godine Crne Gore 2014. – Tara Bojanić
Lice Godine Hrvatske 2014. – Sara Đurić
Lice Godine Bosne i Hercegovine 2014. – Svjetlana Kujača
Lice Godine Makedonije 2014. – Natalija Stojanoska
Lice Godine Slovenije 2014. – Urška Fuks

One će predstavljati svoje države na svetskom finalu THE LOOK OF THE YEAR 2014, 7. decembra u Rimu, na kom će učestvovati predstavnice preko 50 zemalja.

Organizatori LICA GODINE, Model Scouting Office i SuperStar World wide, ponose se sto je LICE GODINE SVETA 2013. bila naša Kim Kosanović iz Hrvatske, pa i ove godine očekujemo visoke plasmane naših regionalnih pobednica.

U ulozi voditeljskog para ove modne predstave po prvi put zajedno su se našli Jelena Ivanović – vlasnica licence za ovaj svetski spektakl i Bane Tomašević – glumac, koji su svoje profesije sjano ukrstili na sceni, kao i u privatnom životu.

Partneri manifestacije:
Narodno pozorište, Hotel Jugoslavija, Sugar and Spice, Intergalactic Diner, beauty centar Pumpkin, Aura, make up studio Vurdelja, Hair style Bojan Nastasić, obuća Cinty / Aldo / Rish, restoran Thai time, Mammas biscuits, vinarija Zvonko Bogdan.