[ИНФО] Лице на Годината за Македонија | Јована Нешова: Таа е македонското лице на годината

Jovana Nešova Lice Godine Makedonije 2015.[CKOPJE] На македонската модна сцена младата и шармантна Јована Нешова е веќе добро познато модно лице, но низ годините само докажа дека го заслужува епитетот на врвен модел. Покрај другите работни обврски во светот на модата Јована оваа година е македноското лице на годината.

Таа е победничка на еден од најстарите и најпрестижните избори за ново лице во модната индустрија или планетарно познат како „The Look of the Year“.

Jovana Nešova Lice Godine Makedonije 2015.