[VIDEO] “I četvrtu godinu zaredom donosimo svetska priznanja, ove godine čak dva”! – LICE GODINE na svetskom finalu The Look Of The Year 2016

Lice Godine 2016. The Look Of The Year 2016Na najstarijem i najpoznatijem izboru za Lice Godine sveta, koji se tradicionalno održava već četvrtu deceniju i okuplja preko 40 zemalja svake godine, čuvenom THE LOOK OF THE YEAR, priznanje za najbolji internacionalni modni menadžment u 2016. godini pripalo je najuspešnijoj modnoj agenciji u ovom delu Evrope Model Scouting Office iz Beograda i Jeleni Ivanović.


Marija Žeželj
(16) iz Novog Sada, Lice Godine Srbije 2016. proglašena je za najlepše lice sveta, dobivši internacionalno modno priznanje TLY Beauty Award 2016.

 


“I četvrtu godinu zaredom svetska priznanja su u našim rukama, i to ove godine čak dva!”
– izjavila je po povratku sa Sicilije, između ostalog, Jelena Ivanović, direktorka i vlasnica agencije Model Scouting Office, koja je i obezbedila učešće i odlazak Mariji i ostalim pobednicama Izbora za Lice Godine 2016. susednih zemalja ne svetsko finale, čvrsto verujući u njih, i “bez greške” prepoznavši njihov potencijal, što je Marija i potvrdila i opravdala stečenim priznanjem.

Ovogodišnja naslednica Mie Maretić (Lice Godine Hrvatske 2015.) prošlogodišnje svetske pobednice The Look Of The Year, je Rosalie Ndour iz Senegala kojoj je ove godine pripalo prvo mesto. Za TLY Style 2016 proglašena je Wang Qiuyu iz Kine, TLY Personality 2016 je Pamella Amaral iz Brazila, a od ove godine po prvi put je dodeljena nagrada u muškog kategoriji, pa je svetsko priznanje TLY Men 2016 stekao Robert Kapica iz Poljske.

Podsetimo, prethodne 2015. godine, Mia Maretić Lice Godine Hrvatske osvojila je prvo mesto takođe na svetskom izboru The Look Of The Year; 2014. godine isto je pošlo za rukom Maji Daničić, Licu Godine Srbije 2014, dok je te godine i Sara Đurić Lice Godine Hrvatske 2014. osvojila 2. mesto; Ovaj četvorogodišnji niz svetskih pobeda započela je Kim Kosanović Lice Godine Hrvatske 2013, još kada je ona na Siciliji, na svetskom finalu izbora za naj lice godine TLY 2013. takođe zauzela prvo mesto.

www.licegodine.com
www.thelookoftheyear.tv