[FOTO] VELIKO INTERESOVANJE: Casting za Lice Godine 2017. u Beogradu prevazišao očekivanja organizatora

Lice Godine 2017. Casting u Beogradu

U subotu 27. maja, u Beogradu na platou ispred šoping centra UŠĆE održan je veliki finalni kasting za Lice Godine Srbije 2017. Žiriranje i modni skauting i ove godine bili su povereni internacionalno najuspešnijoj modnoj agenciji sa ovih prostora Model Scouting Office, i modnoj agentkinji Jeleni Ivanović, koja je bila predsednica žirija. Pored Jelene, u žiriju su bili i Marija Žeželj, prošlogodišnje Lice Godine Srbije i dobitnica svetskog priznanja The Look Of The Year 2016 World Beauty Award, Dejan Marković direktor Women Management Milano, i Laurent Latko Women Management Paris.

Plato ispred šoping centra bio je prepun mladih devojaka i momaka koji su došli na casting, a i sami organizatori pozitivno su iznenađeni ogromnim odazivom.

“Očekivali smo veliki broj kandidatkinja, a ovo danas je prevazišlo sva očekivanja!”- izjavio je nakon kastinga direktor Lica Godine Stefan Tomašević. “Četiri uzastopne pobede na svetskom izboru za Lice Godine su najbolji primeri našeg rada, i pre svih Jelene Ivanović i njenog skautinga i selekcije devojaka. Četiri svetska prva mesta i saradnja sa najboljom modnom agencijom na ovim prostorima Model Scouting Office su razlog zbog kojeg vlada veliko interesovanje za naše kastinge, jer mladi i tek kako prepoznaju kvalitet i profesionalan rad. Imajući to u vidu očekivali smo veliki broj prijava, ali ovim odazivom su prevaziđena sva očekivanja” - kaže Stefan.

“Hvala svima koji su nas podržali, posebno šoping centru UŠĆE, i svima koji su se odazvali I došli na casting. Utoliko će posao žirija biti teži, jer od toliko lepih devojaka neće biti lako izdvojiti samo nekoliko  koje idu u finale.” - dodaje Stefan

Pobednica izbora Lice Godine 2017, osim putovanja u Italiju, učešča na svetskom izboru The Look Of The Year i drugih nagrada, dobija i ugovor sa modnom agencijom Model Scoouting Office, koji će joj omogućiti da se profesionalno oproba u svetu modelinga, kroz snimanje editorijala za neki od najprestižnijih domaćih modnih magazina, snimanje TV reklame, učešće na modnim revijama, fashion week-u, kao i priliku da bude plasirana u najveće svetske modne centre kao što su New York, Paris i Milano.

Svetsko finale The Look Of The Year ove godine održaće se 14. oktobra u Italiji, u prelepom resortu Isola Ischia.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider