[ПРЕС] Кастинг за избор на Лице на годината Македонија

Oдржа се кастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year MacefoniaМедиј: kurir.mk
Назив: Моделс Ин со кастинг за избор на Лице на годината
Датум: 19.6.2017. 12:20
Повеќе може да се види тука.

Oдржа се кастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia

 

 

 

Повеќе може да се види тука.