[ПРЕС] 12 финалистки во трка за титулата Лице на годината за Македонија

Kастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia Медиј: stylist.mk
Назив: 12 финалистки во трка за титулата Лице на годината за Македонија
Датум: 19.6.2017.
Повеќе може да се види тука.

Kастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia

 

 

Повеќе може да се види тука.