Лице на годината Македонија 2017: ГОРЈАНА КУЛИШЕВСКА (The Look Of The Year Macedonia 2017)

Горјана Кулишевска од модната агенција Моделс ИН од Скопје официјално прогласена за Лице на Годината за Македонија 2017. Кулишевска заедно со другите финалистки веќе патува за Сицилија каде ќе ја представува Македонија на овој престижен избор за нај лице на светот “The Look Of The Year 2017.”

 

 

Запомнете го добро ова име бидејќи Лице на Годината во соработка со модната агенција Model Scouting Office, низ овој проект светски познат како The Look of the Year ќе ја пласира нашата Горјана во врвот на интернационалниот моделинг.

Лице на Годината и Model Scouting Office се многу горди на себе со досегашните резултати и пласмани, ако се земе во предвид дека токму нашите лица на годината се прогласени за Лице на светот веќе три години по ред, каде со понатамошните ангажмани го оправдаа нивниот успех на модните писти во Париз, Лондон, Милано…

www.licegodine.com
www.modelscoutingoffice.com