[ПРЕС] Македонија бира „Лице на годината“ 2017

Kастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia Медиј: fashionel.mk
Назив: Македонија бира „Лице на годината“ 2017
Датум: 19.6.2017.
Повеќе може да се види тука.

Kастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia

 

 

Повеќе може да се види тука.

 

[ПРЕС] 12 финалистки во трка за титулата Лице на годината за Македонија

Kастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia Медиј: stylist.mk
Назив: 12 финалистки во трка за титулата Лице на годината за Македонија
Датум: 19.6.2017.
Повеќе може да се види тука.

Kастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia

 

 

Повеќе може да се види тука.

 

[ПРЕС] Kастинг за Лице на годината за Македонија 2017

Kастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia Медиј: вистина.mk
Назив: Kастинг за Лице на годината за Македонија 2017
Датум: 19.6.2017. 15:15
Повеќе може да се види тука.

Kастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia

 

 

Повеќе може да се види тука.

 

[ПРЕС] Oдржа се кастинг за Лице на годината за Македонија 2017

Oдржа се кастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia Медиј: eMaгазин.mk
Назив: Oдржа се кастинг за Лице на годината за Македонија 2017
Датум: 19.6.2017. 14:01
Повеќе може да се види тука.

Oдржа се кастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia

 

Повеќе може да се види тука.

 

[ПРЕС] Кастинг за избор на Лице на годината Македонија

Oдржа се кастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year MacefoniaМедиј: kurir.mk
Назив: Моделс Ин со кастинг за избор на Лице на годината
Датум: 19.6.2017. 12:20
Повеќе може да се види тука.

Oдржа се кастинг за Лице на годината за Македонија 2017 The Look Od Tge Year Macefonia

 

 

 

Повеќе може да се види тука.

 

[ФОТО] Кастинг во Македонија 2017

Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017

Во петокот по четврти пат се случи кастингот за Лице на Годината во организација на модната агенција Моделс ИН од Скопје.

Благодарение на одличната соработка со агенцијата од Белград – Моделс Скаутинг Офис (MSO ) врвниот тим на букери предводени од Јелена Џокиќ и Катарина Весковиќ ја направија селекцијата на 12 те финалистки за да одберат Лице на годината за Македонија.

Откако направија разговор ,ги разгледаа и фотографираа девојките со материјалот се вратија за Белград каде заедно со Јелена Ивановиќ ќе одлучат која од девојките треба да биде Лице на Годината.

Инаку Јелена е првиот човек на МСО и ја поседува лиценцата за овој престижен избор од каде излегуваат идните светски топ модели.

На самиот кастинг како дел од агенцијата Моделс ИН присуствуваа и минатогодишните претставнички на Македонија -Јована Нешова и Ивана Караџова, и воедно направија мал кастинг за момците.

Само да потсетиме на истиот овој избор во доцните 80 ти години ,нашиот топ модел Надица Георгиева победи на ниво на цела Југославија, за потоа да направи успешна светска кариера.

За кратко време и официјално ќе дознаме кое ќе биде новото лице за Македонија што во Октомври ќе не претставува на светскиот избор во Таормина – Сицилија.

Официјален фотограф за целиот настан беше Бојан Стоилковски.

Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017 The Look Of The Year Macedonia 2017
Лице на Годината од Македонија 2017
Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

[ИНФО] Се одржа кастинг за избор на Лице на годината од Македонија 2017

Лице на Годината од Македонија 2017

Благодарение на одличната соработка со агенцијата од Белград – Моделс Скаутинг Офис (MSO ) врвниот тим на букери предводени од Јелена Џокиќ и Катарина Весковиќ ја направија селекцијата на 12 те финалистки за да одберат Лице на годината за Македонија.

Откако направија разговор ,ги разгледаа и фотографираа девојките со материјалот се вратија за Белград каде заедно со Јелена Ивановиќ ќе одлучат која од девојките треба да биде Лице на Годината.

Инаку Јелена е првиот човек на МСО и ја поседува лиценцата за овој престижен избор од каде излегуваат идните светски топ модели.

На самиот кастинг како дел од агенцијата Моделс ИН присуствуваа и минатогодишните претставнички на Македонија -Јована Нешова и Ивана Караџова, и воедно направија мал кастинг за момците.

Само да потсетиме на истиот овој избор во доцните 80 ти години ,нашиот топ модел Надица Георгиева победи на ниво на цела Југославија, за потоа да направи успешна светска кариера.

За кратко време и официјално ќе дознаме кое ќе биде новото лице за Македонија што во Октомври ќе не претставува на светскиот избор во Таормина – Сицилија.

Официјален фотограф за целиот настан беше Бојан Стоилковски.

[INFO] Počelo je ONLINE prijavljivanje za Lice Godine 2017.

Počelo je ONLINE prijavljivanje za LICE GODINE – The Look Of The Year 2017. Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, i Slovenije. Prijavu možete popuniti na našem websitu, na stanici CASTING (www.licegodine.com/casting). Datumi održavanja kastinga biće naknadno objavljeni, te nas redovito pratite na našim društvenim stranicama i sajtu, gdje ćemo i objaviti iste.

[INFO] Počinje ONLINE prijavljivanje za Lice Godine 2017.

Lice Godine 2017. Casting Prijava

Počinje ONLINE prijavljivanje za LICE GODINE – The Look Of The Year 2017. Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, i Slovenije. Prijavu možete popuniti na našem websitu, na stanici CASTING (www.licegodine.com/casting). Datumi održavanja kastinga biće naknadno objavljeni, te nas redovito pratite na našim društvenim stranicama i sajtu, gdje ćemo i objaviti iste.

LICE GODINE 2017. Online prijava

[VIDEO] Lice Godine Makedonije 2016. IVANA KARADŽOVA ovogodišnja je makedonska predstavnica na svetskom finalu “The Look Of The Year 2016.”

Lice Godine Makedonije 2016. / The Look Of The Year Macedonia 2016 Ivana KaradžovaIVANA KARADŽOVA (16) iz Skoplja, Lice Godine Makedonije 2016, ovogodišnja je makedonska predstavnica (The Look Of The Year Macedonia 2016) na internacionalnom finalu za naj Lice Godine sveta “The Look Of The Year 2016” koje se večeras održava u Cataniji, na Siciliji.