[ИНФО] Лице на Годината за Македонија | Јована Нешова: Таа е македонското лице на годината

Jovana Nešova Lice Godine Makedonije 2015.[CKOPJE] На македонската модна сцена младата и шармантна Јована Нешова е веќе добро познато модно лице, но низ годините само докажа дека го заслужува епитетот на врвен модел. Покрај другите работни обврски во светот на модата Јована оваа година е македноското лице на годината.

Таа е победничка на еден од најстарите и најпрестижните избори за ново лице во модната индустрија или планетарно познат како „The Look of the Year“.

Jovana Nešova Lice Godine Makedonije 2015.

[ПРЕС] Јована Нешова: Таа е македонското лице на годината

Јована Нешова: Таа е македонското лице на годината Медиј: vistina.mк
Назив: Јована Нешова: Таа е македонското лице на годината
Датум: 1.12.2015. 10:33
Повеќе може да се види тука.

 
Јована Нешова: Таа е македонското лице на годината

Повеќе може да се види тука.

 

[ПРЕС] Јована Нешова македонски претставник на изборот Look of the Year

Јована Нешова македонски претставник на изборот Look of the Year Медиј: stylist.mk
Назив: Јована Нешова македонски претставник на изборот Look of the Year
Датум: 12.9.2015. 10:46
Повеќе може да се види тука.

 
Јована Нешова македонски претставник на изборот Look of the Year

Повеќе може да се види тука.

 

[PRESS] Lice godine 2015 Powered by ELLE: Predstavljena regionalna Lica Godine

Lice godine 2015 Powered by ELLE Medij: Story
Naslov: Lice godine 2015 Powered by ELLE: Poznati na velikom modnom dešavanju u srcu Beograda
Datum: 10.09.2015. 15:50
Objavu u celosti možete videti ovde.

 

Lice godine 2015 Powered by ELLE: Poznati na velikom modnom dešavanju u srcu Beograda
Objavu u celosti možete videti ovde.
Originalno objavljeno na stranici www.story.rs/zabava/desavanja/56572/lice-godine-2015-powered-by-elle-poznati-na-velikom-modnom-desavanju-u-srcu-beograda-foto © Story magazin.
 

[PRESS] Lice godine 2015. powered by ELLE

Powered by ELLE: Lice godine 2015. Medij: ELLE Srbija
Naslov: Powered by ELLE: Lice godine 2015.
Datum: 10.9.2015. 15:35
Objavu u celosti možete videti ovde.

Powered by ELLE: Lice godine 2015.
 
Objavu u celosti možete videti ovde.

 

[ПРЕС] Убавата Јована претставник на изборот Look of the Year

Убавата Јована претставник на изборот Look of the Year Медиј: Денешен
Назив: Убавата Јована претставник на изборот Look of the Year
Датум: 12.09.2015. 13:04
Повеќе може да се види тука.

 
Убавата Јована претставник на изборот Look of the Year

Повеќе може да се види тука.

 

[ПРЕС] Моделот Јована Нешова на пат кон успешна интернационална кариера

Mоделот Јована Нешова на пат кон успешна интернационална кариера Медиј: fashionel.mk/
Назив: Mоделот Јована Нешова на пат кон успешна интернационална кариера
Датум: 26.03.2015. 12:23
Повеќе може да се види тука.

 
Mоделот Јована Нешова на пат кон успешна интернационална кариера

Повеќе може да се види тука.